• колумна

Скопје – град во кој царуваат дрските кражби среде бел ден

Во што се претвора нашиот убав град, кога ситни криминалци не демнат од сите страни? Дрски и бескруполозни бираат жртви за да нападнат. Дали е тоа поради недостаток на полициско присуство низ Скопје или затоа што сфатиле дека тешко е да се најде „човек“ помеѓу луѓето, кој ќе ги сопре во нивното злодело. Најчесто жртвите …

Скопје – град во кој царуваат дрските кражби среде бел ден Read More »