• кафеани

Антиваксерски собир: Луд, ј*бе збуњеног!

На собирот на антиваксерите имаше поприлично народ со „издржани“ политички пораки како за обично, независно, граѓанско движење, што ведаш предизвикува сомнеж дека „некоја“ партија стои зад иницијаторот. Некоја што е антиваксерска, или некоја што им се потпикува на овие наши сограѓани подржувајќи ги, некоја што на своите митинзи без исклучок носи знамиња на Вергина, или …

Антиваксерски собир: Луд, ј*бе збуњеног! Read More »