• кавадарци

Само двајца кандидати во трката за Кавадарци: Граѓаните ќе бираат меѓу актуелниот градоначалник Митко Јанчев и инжинерот Горан Тодоров

Двајца кандидати за иден градоначалник и тринаесет листи за Советот ќе се натпреваруват на овие локални избори во општина Кавадарци. Довербата на кавадарчани за прв човек на градот ќе ја бараат актуелниот градоначалник Митко Јанчев, кандидат на ВМРО- ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“ и Горан Тодоров, дипломиран инжинер по индустриска логистика, од коалицијата „Најдоброто …

Само двајца кандидати во трката за Кавадарци: Граѓаните ќе бираат меѓу актуелниот градоначалник Митко Јанчев и инжинерот Горан Тодоров Read More »