• италија

ВИДЕО: Поплави и свлечишта во северозападниот дел на Италија

Лигурија, северозападниот регион на Италија што се граничи со Франција, беше погоден од силен дожд и предизвика поплави и свлечишта. Најтешко погодениот град е Савона на брегот на Лигурското Море, пишува АП. #BREAKING #ITALY ? ITALY: SEVERE FLOODING IN PARTS OF LIGURIA REGION!?#VIDEO FROM SAVONA PROVINCE Liguria Region hit by severe flooding as heavy rainfall …

ВИДЕО: Поплави и свлечишта во северозападниот дел на Италија Read More »