• интервенции

Скопски „Водовод“ со 1.404 интервенции во ноември

Секторот водовод на ЈП „Водовод и канализација” Скопје во ноември имал 1.404 интервенции за отстранување на улични дефекти и на шахти, поставување на затворачи, на огрлици, на приклучни цефки, на изведување на водоводна мрежа и други оперативни активности. Од скопски „Водовод“ наведуват дека секторот канализација извршил 17.911 интервенции, во делот на проверки на шахти, изведби …

Скопски „Водовод“ со 1.404 интервенции во ноември Read More »