• идејно решение

Аврамчев: Универзална сала ќе биде изградена од темел, ама ќе го задржиме духот од минатото

Вратите на Универзалната сала веќе трета година се затворени за посетители. Иако ветувањата беа дека до крајот на 2019 година, ќе почне изградба на нова сала, сведоци сме дека и во 2020 нема никаков почеток на градежни работи, ниту за реконструкција, ниту пак за изградба на нова сала. Минатото градско раководство изработи две решенија за …

Аврамчев: Универзална сала ќе биде изградена од темел, ама ќе го задржиме духот од минатото Read More »