• злато

Македонски државјанин сакал да шверцува златен накит, го фатиле на Прешево во БМВ со швајцарски таблички

Српските цариници на граничниот премин Табановце-Прешево, во автомобил БМВ со швајцарски регистарски ознаки, управуван од државјанин на Северна Македонија, денеска пронашле 735 грама златен накит. -На прашањето на цариникот дали има нешто да пријави, возачот одговори негативно, но деталната проверка на БМВ го покажа спротивното, соопштија од Управата на царината на Србија, откаде додаваат дека …

Македонски државјанин сакал да шверцува златен накит, го фатиле на Прешево во БМВ со швајцарски таблички Read More »