• здравство

Нема прекин во изградбата на модуларните амбуланти во Скопје, велат од МЗ

Министерството за здравство, по информациите дека е запрена градбата на три објекти на модуларни болници во Скопје, соопшти дека замената на времените објекти од амбулантно-поликлиничка дејност, се одвива согласно планираните активности и дека на терен се одвиваат активности поврзани со инфраструктурни приклучоци. Министерството за здравство до овој момент не добило никакво известување од надзорот на …

Нема прекин во изградбата на модуларните амбуланти во Скопје, велат од МЗ Read More »