• Заев

Заев: Да бев премиер ќе инвестирав во енергетиката, но владата добро се справува со енергетската криза

Владата добро се справува со енергетската криза, со оглед на тоа што голем број енергетски капацитети работаат, смета поранешниот премиер Зоран Заев, кој денеска во Тетово како бизнисмен учествуваше на панел дискусија во на тема „Енергетската и инфлаторната криза“. Тој истакна дека се уште владата го консултира околу енергетската криза. Должност ми е да одговорам …

Заев: Да бев премиер ќе инвестирав во енергетиката, но владата добро се справува со енергетската криза Read More »