• загреб

ВИДЕО: Поплавени улиците во Загреб поради пукната цевка

Утрово, нешто пред шест часот, жителите на округот Трешњевка Север во Загреб се разбудија од поплава предизвикана од пукање на водоводна цевка во улицата Селска. „Вечерњи лист“  пишува дека поради пукната цевка, „водата се излеала по улиците и го издигнала асфалтот на поплавените улици во Загреб“. Информираат дека има огрома штета во многу домаќинства. Поплавени …

ВИДЕО: Поплавени улиците во Загреб поради пукната цевка Read More »