• забрана

Австралија нема да прими странски туристи до 2022 година

Странските туристи нема да бидат добредојдени во Австралија до следната година, изјави денеска премиерот Скот Морисон, наведувајќи ги плановите за укинување на некои од најтешките и најдолгите ограничувања за патување поради коронавирусот. Наместо тоа, според АП, земјата ќе даде приоритет на враќањето на странските студенти, и откако ќе се постигне целта на премиерот Скот Морисон …

Австралија нема да прими странски туристи до 2022 година Read More »