• Еспресо

Потресна приказна за рок-легендата: Последните часови од животот на Милан Младеновиќ

Милан Младеновиќ почина од рак на панкреас на 5 ноември 1994 година, а со месеци се зборувало дека заболел од сида. Во последните часови на неговиот живот со него во собата престојувала неговата колешка од бендот, Маргита Стефановиќ Маги. За последните часови од животот на Младеновиќ во својата книга проговорила блиската пријателка на Маги, Лидија Николиќ. …

Потресна приказна за рок-легендата: Последните часови од животот на Милан Младеновиќ Read More »