• епидемија

Еден спрема нула за кафеаната!

Како го викаат невакцинираниот другар во кафеана? Не го викаат. Ова е една од шегите што се појави по социјалните мрежи веднаш откако Владата ги објави новите мерки за заштита од коронавирус. Меѓу нив е и онаа што предизвика најмногу револт кај дел од јавноста – на терасите на угостителските објекти од 16 август ќе …

Еден спрема нула за кафеаната! Read More »