• електрична

МЕПСО: Тарифата за пренос на електрична енергија ја утврдува надлежното регулаторно тело

АД МЕПСО со цел објективно и целосно информирање на јавноста, во врска со најновата одлука на Регулаторната комисија за енергетика за утврдување на тарифите на енергетските компании од кои произлегува цената на електричната енергија,  известува: „АД МЕПСО е оператор на националниот електроенергетски систем чија дејност е непрекинато и доверливо снабдување на сите потрошувачи со квалитетна …

МЕПСО: Тарифата за пренос на електрична енергија ја утврдува надлежното регулаторно тело Read More »