• дуи

ДУИ од Врапчиште: Анализирајте ги сите програми на политичките партии и одлучете кој заслужува да ја води општината

Демократксата унија за интеграција (ДУИ) изборните активности вечерва ги продолжи во Општина Врапчиште, каде беше претставен кандидатот за градоначалник Неби Реџепи и листата на кандидати за советници. Претседателот на ДУИ Али Ахмети пред присутните граѓани истакна дека за менаџирање на државата потребен е силен и специјализиран кадар од различни области, а, како што рече, ДУИ …

ДУИ од Врапчиште: Анализирајте ги сите програми на политичките партии и одлучете кој заслужува да ја води општината Read More »