• договори

РФМ: Доколку договорот на играчот не е заверен во федерацијата, истиот се смета за невалиден

Информирани се клубовите околу споровите кои ги имаат со договорите на ракометарите, ракометната федерација ги потенцираше правилата при регистрација нво одреден клуб со почитување на сите права и обврски.. Претседателката на РК Металург, Зорица Блажевска во изминатиот период истакна дека трансферот на Стефан Додиќ во РК Охрид не е возможен. Исто така реагираше и РК …

РФМ: Доколку договорот на играчот не е заверен во федерацијата, истиот се смета за невалиден Read More »