• деца

Како да го научите вашето дете да јаде зеленчук и овошје?

Сигурно веќе знаете за сите благодати од редовното јадење овошје и зеленчук, но вашето дете не сака ни да ги проба, а вие немате стратегија. Не очајувајте, бидејќи постојат неколку начини на кои можете да си помогнете Прво не паничете, бидејќи вообичаено е децата да се нервозни – одбиваат одреден вид храна или добиваат соодветна …

Како да го научите вашето дете да јаде зеленчук и овошје? Read More »