• дефект

Без струја денеска неколку скопски општини

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа денеска без струја ќе бидат неколку скопски општини. Од 07:30 до 09:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Жан Жорес”, „Јордан Поп Јордан”, „Петре Филиповски Гарката”, улица „Ордан Пиперката”, дел од улица „Благоја Стефковски” и дел од улица „Маџари”, во општина Гази Баба. Без струја од …

Без струја денеска неколку скопски општини Read More »