• грчки парламент

До грчкиот Парламент доставен буџетот за 2020

Министерот за финансии на Грција, Христос Стајкурас денеска на претседателот на грчкиот Парламент му го достави буџетот за 2020 година, а следната седмица ќе биде разгледан на четири седници на надлежната комисија за економски прашање, додека гласањето на пратениците ќе биде дополнително закажано веројатно пред божиќните празници, јави дописничката на МИА од Атина. Стајкурас рече …

До грчкиот Парламент доставен буџетот за 2020 Read More »