• град скопје

ВИДЕО: Есенските реконструкции им ги „истенчија“ нервите на скопјани, Арсовска тврди секое време било добро за работа

Сообраќаен хаос, колони возила, нервозни возачи кои се обидуваат од Аеродром да стигнат кон центарот на градот и заглавуваат на булеварот Кузман Јосифовски Питу поради градежните работи кои се одвиваат на потегот од Транспортен центар до крстосницата со булевар Кочо рацин. Ова е секојдневната слика пред Народна банка откако пред два месеци започна реконструкцијата на …

ВИДЕО: Есенските реконструкции им ги „истенчија“ нервите на скопјани, Арсовска тврди секое време било добро за работа Read More »