• гордана јанкулоска

Jанкулоска ќе бара отштета од државата затоа што ја прислушувале

Во поднесокот кој вчера преку мојот адвокат е поднесен до судскиот совет што го води предметот „Таргет-Тврдина“, поднесов барање да бидам на листата оштетени и притоа побарувам оштетно побарување, вели за „Слободен печат“ поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, една од шесте обвинети во случајот.