• гордана силјановска

Николовски, Силјановска и Лозановска ќе сведочат за вулгарностите на Џафери кон службениците

Александар Николовски, Гордана, Силјановска Давкова и Олга Лозановска биле присутни во пленарната сала додека претседателот на Собранието Талат Џафери со пцости и вулгарности им викал на тројца собраниски службеници и тие ќе сведочат за инцидентот на Комисијата за деловнички и мандатно имунитетни прашања, која се очекува да ја свика претседателот на Комисијата Панчо Минов откако …

Николовски, Силјановска и Лозановска ќе сведочат за вулгарностите на Џафери кон службениците Read More »