• вредност

Будистички принципи кои целосно можат да ви го променат животот

Застанете, вдишете, слушајте… Пред сè, слушајте го своето срце и овие 5 животни будистички принципи кои можат да ја подобрат вашата свест и да ви помогнат да ја пронајдете вистинската среќа: Консумирајте свесно Секогаш треба да знаете точно со што го храните вашето тело и бидете благодарни за виталноста што ви ја дава добрата храна. …

Будистички принципи кои целосно можат да ви го променат животот Read More »