• вмро-дпмне

Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја, Левица со своето дејствување стана десница и ги зема во целосно заложништво

Ние имаме обврска да го држиме кормилото на земјата во вистинскиот, европски правец и да ги спречиме сите обиди за негово попречување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка  реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат, порача …

Ковачевски: ВМРО-ДПМНЕ нема идеја, Левица со своето дејствување стана десница и ги зема во целосно заложништво Read More »