• виктор димовски

АНБ ги достави до ОЈО сите информации за доверливите документи најдени кај Ременски

Агенцијата за национална безбедност ги доставила до Јавното обвинителство сите информации кои се побарани од нив во врска со случајот со пронајдените доверливи документи кај пратеничката Фросина Ременски, потврди директорот на Агенцијата, Виктор Димовски.  -Во врска со тоа прашање во комуникација сме со надлежните институции во нашата земја. Се она што е побарано, соодветно согласно …

АНБ ги достави до ОЈО сите информации за доверливите документи најдени кај Ременски Read More »