• визер

Визер ги попари Црногорците, влез во авион само со негативен ПЦР тест на еден од странските јазици

Патниците кои патуваат со авиокомпанијата Визер мора со себе да имаат негативен ПЦР тест на англиски, германски или француски јазик, соопштија денеска од компанијата Аеродроми на Црна Гора. „Правилата стриктно се почитуваат и во спротивно не е дозволен влез во авионот, односно летање. Визер повторно лета на релација Меминген – Подгорица, а од 12 февруари …

Визер ги попари Црногорците, влез во авион само со негативен ПЦР тест на еден од странските јазици Read More »