• видео

ВИДЕО | Не смеете да го пропуштите: Најголемиот македонски инфлуенсер меѓу кучињата е фраерот Оги!

Ogi The Champ или Шампионот Оги е единствениот македонски пес – инфлуенсер. Тој има повеќе од 37 000 следбеници на социјалните мрежи. Одличен е во позирање пред апарат и камера. Препознатлив е по црвената марама и фантастичниот стил. Западно-шкотскиот бел териер Оги е најдобриот другар на Дино Дамјановски со кого негува другарство веќе осум години…. …

ВИДЕО | Не смеете да го пропуштите: Најголемиот македонски инфлуенсер меѓу кучињата е фраерот Оги! Read More »