• Венко Филипче

Филипче: Пожелно е партиите да најдат начин од присутните на митинзите да бараат вакцинални сертификати

На митинзите на отворено кои во рамки на предзиборната кампања за локалните избори ги организираат партиите, иако нема официјална препорака за носење маска, пожелно е таа да се носи, но и да се создадат услови за можност за барање на сертификатите за вакцинација, смета министерот за здравство Венко Филипче. – Секаде каде што има влез …

Филипче: Пожелно е партиите да најдат начин од присутните на митинзите да бараат вакцинални сертификати Read More »