• бременост

Д-р Јовановска: Препорачливо е бремените жени да се вакцинираат во четвртиот месец од бременоста

Препорачливо бремените жени да се вакцинираат во четвртиот месец од бременоста, изјави доктор Викторија Јовановска, директор на Клиниката за гинекологија и акушерство во денешното издание на емисијата Магазин на Сител ТВ. – Бремените жени треба да бидат вакцинирани, само постоеше дилема околу тоа да се усогласиме на стручен колегиум заедно со нашето гинеколошко здружение, заедно …

Д-р Јовановска: Препорачливо е бремените жени да се вакцинираат во четвртиот месец од бременоста Read More »