• бранко героски

Героски: Заев стана премиер без да победи на изборите, Димитровски: Доаѓа време кога партите ќе треба да станат мултиетнички

Тече рокот за формирање Влада, а тоа е и една од темите на емисијата „Само вистина“ каде гости се новинарот Бранко Героски и Зоран Димитровски, генерален секретар на Демократски сојуз. Идејата за премиер Албанец на ДУИ успеа на партијата да и донесе гласови на изборите, а сега е едно од барањата за коалиција со СДСМ. …

Героски: Заев стана премиер без да победи на изборите, Димитровски: Доаѓа време кога партите ќе треба да станат мултиетнички Read More »