• бмв

Пронајдено е возило „бмв” и ќе биде вратено на сопственикот за нецели два часа

На 14.09.2021 во 18,07 часот Н.К. во СВР Скопје пријавил дека од ул.Никола Русински позади ТЦ Лептокарија, му било одземено патничко возило „бмв” со штипски регистерски ознаки, кое тој го оставил отклучено и во погон. Веднаш се преземени соодветни мерки и активности од полициски службеници од ОКР Ѓорче Петров и ОКР Карпош и околу 20 …

Пронајдено е возило „бмв” и ќе биде вратено на сопственикот за нецели два часа Read More »