• битола

Економист, лекар, дипломат или каратист за „татко“ на Битола

Во градот на конзулите ќе се натпреваруваат шест кандидати за иден градоначалник, а за Советот на Општината се пријавени 14 советнички листи на партии и коалиции. Бизнисменот и магистер по економски науки Христо Кондовски е фронтменот на СДСМ за „татко“ на градот, епидемиологот Тони Коњановски на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, економистот Горан Милевски – лидерот на …

Економист, лекар, дипломат или каратист за „татко“ на Битола Read More »