Над 600 граѓани и компании трчаа на хуманитарната трка „Run for Down”

Над 600 хумани граѓани и тимови од компании денеска заедно со дечињата со Даунов синдром и нивните семејства се приклучија кон хуманитарна трка „Run for Down” што ја организираше Мечувалечкиот клуб „Ескрим”. Трката се одржува четврта година по ред, а собраните средства ќе бидат наменети за доопремување на Дневниот центар за лица со Даунов синдром. …

Над 600 граѓани и компании трчаа на хуманитарната трка „Run for Down” Read More »