• бизнис

Герасимовски–Исени: Заштита на правата е основа за развој на бизнисите

Со цел подигнување на јавната свест за заштита на правата од индустриска сопственост, експерти од Државниот завод – ДЗИС ќе ги посетуваат фирмите-членки на комората, е заклучено на денешната средба на директорот на заводот Горан Герасимовски со извршниот директор на Стопанската комора на Северозападна Македонија – СКСЗМ, Дрилон Исени. Од ДЗИС информираат дека продолжува соработка …

Герасимовски–Исени: Заштита на правата е основа за развој на бизнисите Read More »