• бектеши

Субвенциите за туризмот ќе бидат исплатени следната или најдоцна наредните две недели

 Завршени се сите процедури во однос на апликациите за субвенциите во туризмот. Тие што не се исплатени, ќе бидат префрлени следната или најдоцна наредните две недели, рече денеска министерот за економија, Крешник Бектеши. -Зборувам за сите тие што ги исполнуваат условите согласно објавениот повик во рамки на шестиот пакет мерки, рече Бектеши, одговорајќи на новинарски …

Субвенциите за туризмот ќе бидат исплатени следната или најдоцна наредните две недели Read More »