• без брашно

Рецепт за палачинки без брашно

Речиси и да нема некој кој може да каже НЕ на палачинките! Признајте дека и вам ви е тешко да им одолеете, дури и кога се грижите за линијата и кога цврсто сте решиле да се откажете од брашното и шеќерот. Има решение – сега може да уживате во нивниот вкус, дури и кога сте …

Рецепт за палачинки без брашно Read More »