• банка

Германски милионери префрлуваат имоти во Швајцарија: „Тоа е предупредување за супербогатите“

Можно свртување кон лево на парламентарните избори во неделата ги исплаши милионерите, кои префрлаат имот во Швајцарија, велат банкари и адвокати специјализирани за даноци. Ако дојдат на власт, социјалдемократите од СПД, левичарите во Ди Линк и Зелените би можеле да го стават воведувањето на данокот на богатство и зголемувањето на данокот на наследство на политичката …

Германски милионери префрлуваат имоти во Швајцарија: „Тоа е предупредување за супербогатите“ Read More »