• антоан гризман

Црвено светло на „Камп Ноу“: Барса во минус од 1,35 милијарда евра

За сезоната 2020/21, Блауграна пријави загуба од 481 милион евра. Исто така, буџетот за новата сезона е намален. Од првичните 791 милиони, сега е 765 милиони. Според последните информации, повеќекратниот европски шампион има вкупен долг од околу 1,35 милијарда евра. Барселона, исто така, имаше значително помали примања минатата сезона. Главната причина е фактот што публиката …

Црвено светло на „Камп Ноу“: Барса во минус од 1,35 милијарда евра Read More »