• аеродром

Муцунски: Четири нови градинки и 100.000 квадратни метри зелена површина во Аеродром

Седум приоритети за општина Аеродром, коишто се гарантирани со заокружување на бројот седум, истакна кандидатот за градоначалник на Аеродром од ВМРО-ДПМНЕ, Тимчо Муцунски. Тој вети изградба на четири нови градинки, што, како што вели, е еден од врвните приоритети за следните четири години. -Гаранција дека покрај четири нови градинки, дополнително ќе работиме на реновирање и …

Муцунски: Четири нови градинки и 100.000 квадратни метри зелена површина во Аеродром Read More »