• авионска несреќа

ВИДЕО: Спектакуларен аеромитинг се претвори во кошмар

На аеромитинг одржан во близина на Далас, САД, Бомбардер Б17 од Втората светска војна се судри со помал авион. Патеките на летовите на бомбардерот Б-17 и помалиот борбен авион се вкрстија, што резултираше со катастрофална несреќа. И двете летала се распаднаа при ударот, а при тресокот на земјата експлодираа. Најмалку еден пилот успеал да отвори …

ВИДЕО: Спектакуларен аеромитинг се претвори во кошмар Read More »