Снимки од грабежот на аеродромот во Тирана

EPA-EFE/MALTON DIBRA

Излегоа снимки како разбојниците ограбија 10 милиони евра од авионот на „Аустриан Ерлајнс“ на аеродромот во Тирана.

Видео на денот