СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Денешниот Утрински брифинг од 7.30 до 11 часот е во тек!

Утрински брифинг - Сезона III
„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 7.30 до 11 часот, низ динамична програма со актуелни информации, анализи и разговори со гости, се поставува општествено-политичката агенда на денот.
Додека другите се расонуваат, екипата на „Утрински брифинг“ секој работен ден со почеток од 7.30 произведува бројни квалитетни информативни сегменти што го „врамуваат“ почетокот на секој работен ден и ни помагаат да го разбереме контекстот на настаните што следуваат.

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО:

Следете го денешното издание на Утрински брифинг на нашиот јутјуб канал Слободна ТВ:

На нашата официјална фејсбук фан-страница facebook.com/slobodenbopecat;

Како и на сајтот на Слободна ТВ, кликнете ТУКА или испишете slobodna.tv во вашиот пребарувач.

Видео на денот