Силјановска со нов гаф: Кочанчани, мојата свекрва е од Кичево

Кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ за претседателските избори, Гордана Силјановска Давкова, на вчерашниот митинг во Кочани, повторно ги измеша градовите.

– Почитувани кочанчани, почитувана фамилија Јовановски, мојата свекрва е од Кичево, Јованова. Леле, извинете, од Кочани – рече Силјановска.

https://www.facebook.com/voislav.poposki.7/videos/2381633622070818/

Видео на денот