Се претворила во Барбика: Русинка потрошила повеќе од 100 илјади долари на кукли

Profimedia

Русинката Татјана Тузова (32) потрошила дури 120.000 долари на своите омилени кукли Барбики.

Таа се мажела петпати, но сепак признава дека е осамена.

Profimedia
Profimedia

– Осамено е да бидеш вистинска Барби – вели „живата кукла“ која нема пријатели.

Татјана има колекција од 1520 Барбики, а се подготвува да купи уште многу за да биде дефинитивен светски рекордер. Сака дури и да го смени презимето во Барби и да се облекува исклучиво во розова боја.

Видео на денот