Роберт Саздов во Солун сведочел и докажувал дека Панки е познат пејач

Принтскрин

Неодамна Сашо Каимовски – Панки беше уапсен на граничниот премин Богородица-Евзони, поради европската потерница за негово апсење распишана пред 13 години.

Неговиот поранешен колега од „Куку Леле“, Роберт Саздов, за „Ексклузив“ изјавил дека во судот во Солун сведочел дека Панки е познат пејач од Македонија. Како доказ носел насловни страници од магазини, видеа од гостувања во емисии и други материјали, бидејќи видеата од Јутјуб не биле доволен доказ во одбраната.

Панки пред 13 години бил вмешан во мрежа која крадела податоци од банкомати. Оттогаш по него е распишана потерница за апсење.

Видео на денот