Реконструкција на водоводната мрежа во Усје

Општина Кисела Вода во соработка со ЈП „Водовод и канализација” почна со реконструкција на 350 метри водоводна мрежа во месната заедница Усје.

Општина Кисела Вода соопштува дека станува збор за 350 метри водоводна мрежа, а работните активности на терен ќе се одвиваат во наредните 10 дена.

Видео на денот