Помешајте пиво и лимон и за 5 минути избришете го заморот од лицето

Овие две состојки се многу моќни за убавината. Со нивното комбинирање ќе добиете се што ви е потребно за вашето лице, а да не користите никакви хемикалии.

За само 5 минути, со помош на оваа смеса можете да ги отстраните трагите од замор и да направите сосема природен лифтинг на кожата на лицето.

Се што ви е потребно, веројатно веќе го имате во домот. Помешајте само две лажици ладно, светло пиво и сок од половина лимон.

Со оваа мешавина намачкајте го лицето и оставете го да делува 5 минути, а потоа измијте го со ладна вода. На овој начин можете многу брзо и ефикасно да ги отстраните трагите од замор и да ја затегнете кожата на лицето

Видео на денот