Полна месечина во Водолија: Време е за промени

хороскоп водолија полна месечина
ФОТО: Pexels

На 24 јули полната месечина ќе биде во знакот на Водолија. Ова е една од најинтересните полни месечини во годината, бидејќи ја активира темата за големи трансформации.

Астролошкиот настан се случува во знакот на Водолија, кој е управуван од Сатурн и Уран, двете планети кои ја менуваат структурата на нашите животи и нè движат кон иднината.

Иако има сличности со полните месечини во претходните месеци, оваа полна Месечина веројатно ќе резултира во предавање на одредени ситуации и ослободување од луѓе од кои не сте сакале да се ослободите.

водолија полна месечина хороскоп

Како и секоја друга полна месечина и оваа ќе предизвика завршетоци и ќе придонесе во кулминација на ситуации, а овој конкретен астролошки настан ќе влијае на ситуации на кои немаме храброст да дејствуваме.

Луѓето родени со хороскопските знаци Водолија, Лав, Бик и Скорпија ќе бидат најмногу погодени од оваа полна месечина.

Сега е време да ја ослободите креативноста и да се збогувате со ситуации што повеќе не ви служат. Бидејќи Водолијата е умствен знак, ритуалот на запишување мисли на хартија од кои сакаме да се ослободите може да биде од голема помош. Време е да го разгорите вашиот внатрешен оган со ослободување од застарени работи. Или во најмала рака да го пренасочите вниманието кон себе.

Видео на денот