Погледнете го трејлерот за третата сезона од „Stranger Things“

Лого/Нетфликс

Точно на почетокот на 2019, Нетфликс објавија дека популарната „Stranger Things“ ќе продолжи со трета сезона и дека целосно ќе биде достапна на 4 јули.

Тие го објавија и првиот трејлер, во кој повторно се среќаваме со познатите лица, со чудовишта, натприродни искуства, тензија и комични елементи.

Во продолжение погледнете го трејлерот за третата сезона:

Видео на денот