Никогаш нема да ве изневерат: На овие хороскопски знаци слободно можете да им го доверите и животот! 

Хороскопот тврди дека без размислување или двоумење можете да имате целосна доверба во овие знаци…

Дали некогаш сте се запрашале дали е можно врз основа на хороскопскиот знак да се заклучи дали некому може да му верувате или не ? Ако е така, ние ви откриваме на кои знаци од астролошка гледна точка можете, ако ви затреба, да им го доверите вашиот живот а тие нема да ве изневерат.

Скорпиите гледаат сè црно и бело – и затоа, ако сте им кажале нешто во доверба, можете да бидете 100% сигурни дека тие ќе ја чуваат тајната подобро отколку вие самите. Интроспективната, тивката и мистериозната Скорпија никогаш нема случајно да ја каже вашата тајна пред другите. Овој знак ќе фрли трње и камења пред сите други за да ја заштити вашата тајна. Ако треба да му ги доверите вашите најинтимни работи на некого, тогаш тоа е дефинитивно Скорпијата.

Залудно не се вели – молчи како Риба. Бидејќи тие се такви, тивки, повлечени и способни да чуваат тајни. Тие се чувствителни и тоа ги наведува да ја третираат вашата тајна со претпазливост како големо богатство. Околу тоа ќе подигнат големи ѕидини и со години ќе истраат вешто да го чуваат она што им е доверено. Тие се добри слушатели и советници, така што во однос на тоа можете да им ги доверите и вашите најинтимни тајни.

Лавовите се еден од најлојалните знаци на зодијакот. Тие се сигурни и нивните искрени пријатели секогаш можат да сметаат на нивната дискреција. Лавовите се малку погрешно обележани како само-опседнати , додека всушност тие се само свесни за себе и за нивните квалитети и соодветно на тоа ги бараат и ги ценат своите пријатели . Ако сте нивни пријател, тоа значи дека сте ценети и бидете сигурни дека вашите тајни ќе останат безбедни, какви и да се.

Видео на денот